Concurs Calivita cu Premii: 2-22 februarie 2021

Februarie este luna în care dragostea pluteşte în aer, iar micile gesturi de iubire se întrevăd la tot pasul. O perioadă atât de specială are nevoie de un concurs, aşa-i? Momentele petrecute împreună au nevoie de premii pe măsură.

În perioada 2-22 februarie 2021 ai şansa de a câştiga unul dintre premiile săptămânale: un espressor de cafea Nespresso, un aparat foto instant Polaroid I-Type sau un voucher CaliVita în valoare de 100 de lei. Şi cum ne dorim ca această lună să fie una specială, vom organiza şi o mare extragere la sfârşitul lunii în care vom oferi un SMART TV SAMSUNG.

Nu ai multe de făcut – comandă în perioada specificată mai sus Pachetul Imunitate, format din Bee Power şi C1000 Plus şi urmăreşte-ne pe pagina oficială de Facebook CaliVita pentru a afla dacă te numeri printre câştigători.
Asta este tot!

Ce Premii Oferim?

MARELE PREMIU: 1 SMART TV SAMSUNG

3x Espressor Cafea Nespresso

Setul format din aparatul Aeroccino3 pentru prepararea spumei de lapte proaspăt şi espressorul Essenza Mini, cel mai compact aparat de cafea de până acum, îţi oferă experienţa supremă a reţetelor de cafea cu lapte, îmbinând uşurinţa în utilizare şi calitatea excepţională Nespresso.

Împreună cu acest set vei primi şi 50 de capsule de cafea Nespresso cadou.

3x Aparat foto Polaroid I-Type

Focusează, apasă şi păstrează: este atât de simplu cu Polaroid Now. Seria Now are această simplitate şi adaugă un control creativ mai mare, design curat şi culoare vibrantă pentru a face mai mult decât un moment de producător – ci un accesoriu pentru viaţă.

Împreună cu acest aparat vei primi 2 filme cadou.

3x Voucher Calivita 100 Lei

Acest voucher de 100 lei poate fi folosit la cumpărături de produse CaliVita.

Voucherul se acordă sub formă de reducere o singură dată, pe o singură factură, la cumpărături efectuate la CaliVita Express, e-mail: express@calivita.ro, telefonic la 0256.291.219 şi trimise prin
curier la adresa indicată de cumpărător.

Voucherul se poate folosi în maximum 30 de zile de la data acordării şi nu se poate schimba în bani.

Ce trebuie sa faci?

Cumpără Pachet IMUNITATE în perioada 2 – 22 februarie 2021 şi intri automat în tragerea la sorţi pentru premiile săptămânale şi pentru MARELE PREMIU.

Pachetul IMUNITATE:

Bee Power lăptişor de matcă + C 1000 Plus vitamina C 1000 mg la pretul de 89 lei.

De ce aceste produse?

Bee Power este un produs pe bază de lăptişor de matcă, cu multiple efecte benefice asupra sistemului imunitar, dar şi a stării generale a organismului. Unul dintre principalele ingrediente ale acestuia, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian împotriva unor bacterii şi asigură protecţie antivirală pe termen lung.
Bee Power se bucură de toată puterea lăptişorului de matcă, fiind potrivit pentru întreaga familie, de la cel mai mic la cel mai mare.

C1000 Plus conţine o megadoză de 1000 mg de vitamina C cu eliberare prelungită şi măceşe provenite din culturi organice care protejează şi întăresc sistemul imunitar afectat de temperaturile scăzute. De asemenea, o singură tabletă de C 1000 Plus furnizează tot atâta vitamina C cât 2 kg de portocale sau 20 kg de mere.

Regulament concurs

Vor participa la extrageri toți clientii nostri care cumpără pe o singură factură pachetul Imunitate format din produsele Bee Power şi C1000 PLUS în perioada 2-22 februarie 2021 inclusiv, fiecare factură având o șansă de câștig la tragerea la sorți săptămânală şi o şansă de câştig la marea extragere.

Intră în concurs pentru tragerile la sorți săptămânale următoarele facturi:
Facturile din perioada 2 – 8 februarie 2021, extragerea câștigătorilor se face în data de 9 februarie 2021;
Facturile din perioada 9 – 15 februarie 2021, extragerea câștigătorilor se face în data de 16 februarie 2021;
Facturile din perioada 16 – 22 februarie 2021, extragerea câştigătorilor se face în data de 23 februarie 2021.
Toate facturile din perioada 2-22 februarie 2021 participă la extragerea marelui premiu un SMART TV SAMSUNG în data de 25 februarie 2021.