Avize si Certificari Calivita

AVIZE SI CERTIFICARI ALE PRODUSELOR NATURISTE CALIVITA

Calitatea excelentă a produselor CaliVita este certificată de următoarele sigle.

Suplimente alimentare

Un certificat eliberat de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite (USDA), care garantează faptul că produsul îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi considerat produs organic.

Principalul obiectiv al siglei europene este de a facilita identificarea produselor organice de către consumatori. Folosirea siglei şi etichetarea corectă sunt obligatorii pentru toate alimentele preambalate produse în Uniunea Europeană.

Suplimentele noastre alimentare sunt produse şi comercializate sub auspiciile Autorităţii pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA şi respectă condiţiile impuse de aceasta.

  Bunele Practici de Fabricație actuale (cGMP)

Producția suplimentelor noastre alimentare se desfășoară în conformitate cu cele mai stricte standarde de gestionare și control al calității din Bunele Practici de Fabricație actuale (cGMP). Pentru a respecta în totalitate cGMP, colaborăm cu furnizorii și implementăm sistemele în fiecare etapă a procesului de producție, ceea ce implică supravegherea, controlul și testarea materiilor prime, componentelor, designului, amestecurilor, procesării, ambalajului, etichetării, depozitării și distribuției. Pe lângă procesul de producție, cGMP se referă și la igiena și formarea continuă a angajaților, condiții de muncă adecvate, certificarea și manipularea corectă a materiilor prime, condiții corespunzătoare de depozitare și livrare, precum și la înregistrarea completă a fiecărei etape a procesului de producție, testare și distribuție.

Produse ecologice de igienă domestică

Certificatul Autorităţii pentru Protecţia Mediului (EPA sau USEPA) din SUA  oferă garanţia că fiecare component al produsului este controlat şi sigur atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru oameni.

Dispozitive electronice


Produsul îndeplineşte în totalitate reglementările Uniunii Europene.

Produs testat şi recomandat de Instituţia Internaţională pentru Cercetarea Electrosmogului (IGEF).