POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

I) Date pe care le colectam

Pentru a putea onora comenzile site-ul nostru colecteaza mai multe date de la utilizator.

1.1. Datele colectate:

  • Nume si Prenume;
  • Adresa de domiciliu şi adresa unde doriţi să primiţi corespondenţa;
  • Număr de telefon;
  • Adresa de e-mail.

Optional cei care opteaza sa devina membri : Data Nasterii

1.2. Scopurile colectării

  • Facturarea produselor pe care doriţi să le cumpăraţi;
  • Înscrierea în baza noastră de date astfel încât să aveţi acces la produsele noastre şi să beneficiaţi de toate drepturile oferite membrilor CaliVita (optional);
  • Livrarea produselor;
  • Informarea

1.3. Protejarea Datelor

Site-ul  www.suplimente-naturiste.com  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu distribuitorii sai, a informarii despre produsele Calivita, a functionalitatilor site-ului si a ofertelor acestuia.

Site-ul www.suplimente-naturiste.com este securizat pentru a proteja datele Dvs. (utilizeaza https:// ).


Calivita nu promoveaza SPAM-ul.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Calivita poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


1.4. Colectarea datelor se face prin:


 Formularul de contact de pe site;

 furnizare telefonica.


Calivita nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.suplimente-naturiste.com . Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica www.suplimente-naturiste.com de confidentialitate. Faptul ca site-ul www.suplimente-naturiste.com contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca www.suplimente-naturiste.com sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

1.5. Legislatie

Datele dumnevoastră personale furnizate  sunt administrate confidenţial conform prevederilor legislative, Legea 677/2001, Legea 506/2004.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul www.suplimente-naturiste.com . In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul www.suplimente-naturiste.com si anume Judecatoria Timisoara.

1.6. Stergerea datelor.

Puteti solicita oricand stergerea datelor Dvs din baza noastra de date.