10 motive sa alegi Calivita. Produse de top avizate in toata Europa.

Despre CaliVita. Prezentă în zeci de ţări care, în aproape trei decenii de la înfiinţare, a creat o comunitate extraordinară, formată din sute de mii de oameni implicați, preocupați de sănătate și conștienți de importanța prevenției şi de faptul că alegerile pe care le fac influenţează longevitatea şi calitatea vieţii.

Produsele Calivita de o calitate excelentă, fabricate conform celor mai stricte standarde existente la nivel global, sunt apreciate de consumatorii responsabili, dornici să ofere familiilor lor ceea ce este mai bun în materie de nutriţie inteligentă, cosmetice naturale cu certificare organică, produse ecologice de curăţenie.

Membrii CaliVita care doresc să obţină independenţa financiară fac şi un pas important în direcţia antreprenoriatului, devenind parteneri autorizaţi. Nenumăratele poveşti de succes din toate ţările în care activăm precum şi background-ul profesional ne recomandă ca parteneri de afaceri de încredere şi garantează stabilitatea, profitabilitatea şi reuşita unei afaceri extraordinare în parteneriat cu noi.

CaliVita International s-a numărat printre primele companii care au promovat un stil de viață sănătos și o cultură antreprenorială complet nouă în Europa Centrală și de Est.

Am fost primii din această regiune care am comercializat vitamina C de 1.000 mg.

De la înfiinţare, CaliVita România a crescut împreună cu angajaţii ei, dintre care mai mult de jumătate se află în firmă de peste 20 ani, asigurând calitatea continuă a serviciilor folosite şi ducând mai departe tradiţia şi valorile care ne recomandă.

CaliVita România a recompensat fidelitatea clienţilor şi implicarea partenerilor autorizaţi oferind bonusuri în valoare de 75.000.000 USD

De peste 20 de ani, am rămas unicul brand din România care produce multivitamine personalizate pe cele 4 grupe sanguine.

Anual dezvoltăm portofoliul de produse cu cel puţin 5 produse noi, care revoluţionează prin unicitatea compoziţiei, complexitatea terapeutică, eficacitate, formula curată.

 Grație Seminariilor Succesului CaliVita, partenerii noștri cu performanțe extraordinare au avut șansa de a vizita 15 țări de pe 5 continente

De peste 13 ani de când se află în casele românilor, aparatele Aquarion Calivita au produs peste 4 000 000 l de apă microbiologic pură

 Grație dispozitivului de purificare a apei Aquarion, am economisit 120 de milioane de PET-uri.

Dacă le-am pune una peste alta, pachetele cu produse Calivita expediate de noi ar atinge înălțimea a 1.000 de turnuri Eiffel. 

Dacă ar fi puse laolaltă, produsele cosmetice Calivita pe care le-am vândut ar umple 3.000 de căzi.

 Am vândut produse Calivita cu vitamina C care reprezintă echivalentul a 30.000 de camioane de portocale. 

La fiecare minut, isi fac card de membru câte 2 persoane în comunitatea CaliVita.

Am organizat 18 Tabere de Vară CaliVita, la care au participat mai mult de 7.500 de persoane. 

De peste 20 de ani, 80 de milioane de linguriţe cu suc de noni au făcut bine românilor de pretutindeni.

> 100 produse
 
în gama CaliVita
> 500 ingrediente active
 
în componenţa produselor
 
 
> 20 milioane
 
clienţi mulţumiţi
> 20.000 parteneri
 
în România
> 25 milioane 
 
de persoane au vizitat site-urile Calivita
> 12.000 de teste
 
de control al calității
 
> 7 miliarde
 
de capsule fabricate

> 2 milioane
 
de persoane în comunitate

> 5.000 de medici
 
recomandă produsele noastre
> 20 milioane
  
de colete expediate
> 100.000
 
 evenimente organizate
 
> 120 milioane
  
de produse Calivita expediate